Kampanya Kapatıldı

Ankara Toplu Taşıma Araçları ile İlgili

Bu kampanya 46 destekçiye ulaştı

Bildiğiniz üzere Ortaokul ve Lise gibi okulların taban puanlarından dolayı her öğrenci istediği okulda okuma fırsatı bulamıyor, yerleştirmeler puanlara göre gerçekleştiriliyor. Bu sebepten dolayı çocuklarını evlerinden uzak olan okullarda okumak zorunda kalan aileler servis paralarının da yüksek olmasından dolayı toplu taşıma araçlarıyla sorunlarına çare aramaktadır. Gençlerimiz günlük eğitim maratonuna bu koşuşturmaca içinde başlamaktadırlar. Bu koşuşturmaca derslerinden ziyade trafik kazaları gibi hayati sorunları da beraberinde getirmektedir . İmza toplama amacımız belkide belli bir kesime hitap ediyor ancak başlangıç olarak değerlendirilmesi gerekmektedir.

Konu başlığında belirttiğimiz üzere Ankara ili Çankaya ilçesinde Milli Kütüphane ile Çetin Emeç Bulvarı arasında bağlantı sağlayan Türk Ocağı Caddesinde hiçbir toplu taşıma aracının bulunmaması öğrencilerin okullarına veya evlerine ulaşması için yaklaşık olarak 2,5 km mesafe bulunması ve bu mesafeyi kat etmek için otostop çekmek zorunda kalması ve bu olayla alakalı başka sorunlarında  oluşabileceği  diğer  sıkıntılar mevcuttur.

İmza kampanyamızda ;

Bu güzergah üzerinde sabah ve akşam saatlerinde Ring Otobüsü eklenmesinin gençlerimiz için faydalı olacağına inanıyoruz Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ve Çankaya Belediyesi'nin de bu kampanyanın gerçekleşmesi için çalışma başlatacağı kanaatindeyiz.

Okuyup değerlendirme yaptığınız için teşekkür ederiz.

Bugün Yusuf imzanı bekliyor!

Yusuf Sadıkoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ankara Büyükşehir Belediyesi: Ankara Toplu Taşıma Araçları ile İlgili». Yusuf ve imza atan diğer 45 kişiye katıl.