Öğrenciler için hafta içleri ücretsiz şehir içi otobüs kullanım hakkı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Ankara'da şehir içi otobüslerde(EGO) 65 yaş üstü insanların ücretsiz indi-bindi hakları var. Bunun; devletin emektar yaşlılarımıza bir vefa borcu olduğunu düşünüyor, bu ülkeyi yarınlara ulaştıracak olan biz yani gençlerin de devletimizden bu konu hakkında aynı hassasiyeti bekliyoruz. Örnek olarak gerekli kurumlarla ve kişilerle görüşerek, öğrencilere hafta içlerinde belirli saatler (örneğin okul saatleri) aralığında mümkün olabilecek en makul sayıda ücretsiz indi-bindi hakkı talep ediyoruz. Biz devletimizin 65 yaş üstü insanlara minnet borcunu ödediğine yürekten inanıyor ve destekliyoruz, sadece aynısının bu devleti yarınlara kavuşturacak olan gençler için de uygulanmasını talep ediyoruz. Kampanyamızı desteklemek sadece gençlerin değil, ilerde çocuk sahibi olacak herkesi ilgilendirmektedir, şimdi sende bize katkıda bulunmak için bu kampanyayı imzala.

Bugün Eşref imzanı bekliyor!

Eşref Dilek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ankara Büyükşehir Belediyesi: Öğrenciler için hafta içleri ücretsiz şehir içi otobüs kullanım hakkı». Eşref ve imza atan diğer 186 kişiye katıl.