Adaletin yerini bulmasını

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Ankara bölge mahkemesi tarafına Adalet Isteyen bu kampanyayı başlattı

Uğuray Akyüz’ün savunması:
G.B ile odaya geçtik, o sırada kedisi yatağa çıktı, ben de itekledim. G.B bana küfür edip, içerden bıçak getirdi ve beni bıçakla vurdu. Ben de elinden bıçağı alıp rastgele bıçakladım. Bu arada kamera kaydı aldığını söyledi. Ben de bu yüzden bilgisayarı ve bıçağı alıp çöpe attım.

G.B’nin itirazı: Uğuray Akyüz, benim kendisini bıcakladığımı ve ardından beni 11 yerimden bıcakladığını iddia ediyorsa, kamera kaydı olduğunu iddia ettiği bilgisayarı ve delil olarak kullanabileceği bıçağı neden çöpe atıyor? Kendisinin haklı olduğunu iddia ederken tüm delilleri yok etmesi ne kadar mantıklı? Şuçlu kendisidir ve delilleri yok etmesi de bunun kanıtıdır. Ayrıca, bilgisayarımı çalmasına rağmen, hakim tarafından hırsızlık olayını yapmadığına kanaat getirildi.
Uğuray Akyüz’ün hem bıçakla yaralama, hem de hırsızlık suçundan dolayı gerekli cezayı almasını talep ediyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.