Ankara Üniversitesi Havuz ve Spor Salonu üyelik ücretlerinin düşürülmesini talep ediyoruz.

Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 1.238 destekçiye ulaştı

Veysel AKARSLAN (Ankara Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Daire Başkanı) ve tarafına Mahir Çilali bu kampanyayı başlattı
  • Ankara Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na bağlı spor salonları ve yüzme havuzu üyelik ücretlerine zam yapıldı. Şöyle ki; örnek vermek gerekirse, ücretlerde artış yapılmadan önce bir öğrencinin havuz, spor salonu ve saunaya yıllık üyelik ücreti 70 TL idi. Fakat şuan bu fiyat, havuz+sauna yıllık üyelik ücreti olarak 345 TL. Bu artış yaklaşık %400 oranında zamma tekabül ediyor. Ankara Üniversitesi öğrencileri olarak, bu fiyat artışana anlam verememekle birlikte öğrenci odaklı bir artış olmadığını düşünüyor ve öğrencisini müşteri olarak gören bu zihniyete karşı çıkıyoruz. Çünkü, herkesin malumudur ki Ankara'da öğrenci olmak ucuz değildir. Biz, Ankara Üniversitesi öğrencileri olarak bu hizmetleri kullanmanın hakkımız olduğunu düşünüyoruz fakat yeni üyelik ücretlerini karşılayamıyoruz.

• Tüm bu saydığımız sebeplerden ötürü, Ankara Üniversitesi öğrencileri olarak, Ankara Üniversitesi Yüzme havuzu, Spor Salonu ve Sauna üyelik ücretlerinin düşürülmesini talep ediyoruz.

Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 1.238 destekçiye ulaştı