0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Ankara Üniversitesi, Nisan 2017'de aldığı karar ile 2017-2018 eğitim öğretim yılı itibariyle bütünleme sınavlarını kaldırdı. Bu karar yalnızca 2016 girişlileri ve sonraki nesli etkileyecek. Sınav geçme notu ise 60 olarak belirlendi. Herhangi bir sebeple bir dersten kalan öğrenci yaz okuluna gitmek veya geçemediği dersi sonraki sene alttan almak zorunda kalacak. Yaz okulu ise okulumuzda mevcut değil. Başka okulların yaz okulu programlarına katılım da kolay değil ve birçoğumuzun katılma imkanı yok. Böyle bir durumda direkt olarak sonraki sene alttan ders almak zorunda kalacağız. Bu mağduriyeti istemiyoruz. Lütfen imzanızı atın, sesimizi duyuralım ve sınav hakkımızı geri alalım. Ankara Üniversitesi bütünleme sınavlarını geri getirsin.

Bugün Hilal imzanı bekliyor!

Hilal Ayan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ankara Üniversitesi'nde bütünleme sınavlarının geri getirilmesi için bize destek olun». Hilal ve imza atan diğer 805 kişiye katıl.