Ankara Üniversitesi’nde Anti Depresan Vakası

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

18.08.2017 tarihinde rektörlük bahçesinde yaşayan köpeklere görgü tanıklarının ifadelerine göre güvenlik görevlileri tarafından bir büyük kova yemek verilmiş, bu yemeği yiyen köpekler bir süre sonra kendilerinden geçmeye başlamıştır. Rektörlüğünüzün veya ilgili bölümün belediye ile köpeklerin toplanması ile ilgili yazışmalar yaptığı tarafımıza sözlü olarak iletilmiştir.

Dernek üyelerimiz rektörlük önüne geldiğinde güvenlik görevlilerince ''İçeride Belediye Yok'' denilerek içeri alınmamıştır. Bir süre sonra ''Anti Depresan'' kullanıldığı haberinin gelmesiyle beraber Belediyenin veterinerinin acilen kapıya gelmesi gerektiği iletilmiş ancak sonuç alınamamış, bir öğrenci darp edilmiştir.

Bu bağlamda 6 köpek özel kliniğe, 2 köpek barınağa alınmıştır. Bu köpeklerden bazıları ölümden dönmüştür. 5199 nolu yasanın birden fazla maddesi ihlal edilmiştir. Tarafınıza ulaşma çabalarımız sonuçsuz kalmıştır. Kamuoyu açıklaması yapmanızı bekliyoruz.

Bugün Empati Doğa Ve Hayvan Savunucuları Derneği imzanı bekliyor!

Empati Doğa Ve Hayvan Savunucuları Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ankara Üniversitesi’nde Anti Depresan Vakası». Empati Doğa Ve Hayvan Savunucuları Derneği ve imza atan diğer 1.973 kişiye katıl.