Yurt dışında evet oyu veren çifte vatandaşlar evlerine dönsün

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türkiye'de yapılan referandum da evet oyu vererek yeni sistemi çok istedikleri anlaşılan ülkenizde yaşamakta olan yurttaşlarımızın kendi ülkelerine dönmeleri için çalışma yapmanızı talep etmekteyiz. Bu isteklerinden mahrum edilmemelidirler. Anladığımız kadarıyla bu yurttaşlarımız demokrasi dediğimiz sistemden memnun olmadıkları ve tek adam rejimine hasret oldukları gözlemlenmektedir. Bu nedenle İnsan Hakları Evrensel Bildirgesinde yer alan 14. maddenin 1. fıkrasına istinaden istedikleri sistemde yaşama hakları vardır ve bunun sağlanabilmesi sizlerin elindedir. Sizlerin de bu konuda hassasiyet göstermesi gerekmektedir. Bizler de istiyoruz ki yurttaşlarımız sizlerin kıskandığı hava alanımıza gelerek yine sizlerin kıskandığı köprüden geçerek ve yine sizlerin kıskandığı duble yollarımızı kullanarak memleketlerine gelmeleri ve mutlu olmalarıdır. Bu konuda çalışmalar yapmanızı temenni etmekteyiz.

Bugün hayırcı imzanı bekliyor!

hayırcı vatandaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Angela Merkel: Yurt dışında evet oyu veren çifte vatandaşlar evlerine dönsün». hayırcı ve imza atan diğer 11 kişiye katıl.