EA Sports Fifa Türkiye Server

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Biz de artık eşit haklarda oyun oynamak istiyoruz !

Fifa 95'ten beri oynadığımız Ea Games'in en sevilen serilerinden olan Fifa , her sene üstüne koyarak ilerlemeye devam ediyor. Ama bu geliştirmeler sadece görsel amaçtı geliştirmeler oluyor.Türkiyedekiler online oyun anlamında ne kadar iyi olsalar da server'dan doğan sıkıntılar anlamında yeteneklerini sergileyemiyor.

Türkiyeden azımsanmayacak kadar oyuncusu olan Fifa ultimate team için Türkiye'ye de server desteği sağlanmasını istiyoruz.Bu kadar oyuncu bu kötü şartlarda oynamayı kesinlikle haketmiyorHer sene bu sene oyun daha iyi olacak totemi ile oyunu satın alsakta  server anlamında hiçbir gelişme katedilmemişolduğunu . Artık biz de diğer dünya ülkeleri gibi rahatça hünerlenimizi sergilemek ve kesindisiz lag'sız momentum'suz bir oyun adına Türkiye'ye server kurulması konusunda ısrarcı olacağız.

Kısa sürede sesimizin duyulup türkiye server'ı kurulması dileğiyle. Sevgiler, saygılar.

Bugün Anıl imzanı bekliyor!

Anıl Kazancı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Andrew Wilson (EA Games CEO): EA Sports Fifa Türkiye Server». Anıl ve imza atan diğer 61 kişiye katıl.