Carrefour Ortaköy'den bu yengeçi serbest bırakın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bu zavallı hayvan tam bir aydır Ortaköy Carrefour mağazasının Gurme bölümünde yer alan bu küçük kapta duruyor. Yosunlarla kaplanmış bir şekilde yavaşça ölümü bekliyor. Hiç bir şekilde yemek verilmiyor ve çalışanların söylediğine göre sudan besleniyor. Gözlerine baktığınızda çok yavaş ve acılı bir şekilde ölmekte olan bir hayvan görüyorsunuz. Müdür İzel bir çok insanın şikayette bulunduğunu söyledi. Carrefour Türkiye genel müdürü Ergin Bey'e bu hayvanın kaldırılması için email atmanızı rica ediyorum. Acısına son vermek şu anda bulunduğu durumdan daha iyidir diye düşünüyorum. Satın almak için 1000TL isteniyor. Son gördüğümde aynı akvaryuma bir tane daha eklenmişti. Mağaza çalışanları hassasiyetime gülerek cevap verdiler. İçinde biraz hayvan sevgisi olan herkesten onlara yardım etmelerini rica ediyorum.

Bugün Andrea imzanı bekliyor!

Andrea Kovacs bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «andrea.kovacs.76@gmail.com: Carrefour Ortaköy'den bu yengeçi serbest bırakın». Andrea ve imza atan diğer 194 kişiye katıl.