Andrea Doria Koyu Kiralanmasın ve Kapatılmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Yolculuk yaparken güzeller ötesi bir manzarayla karşılaşan insanların büyülenip yüzme molası verdikleri, yanından otobüsle geçen turistlere, ülkemizin doğal güzelliklerinin nasılda büyüleyici olduğunu bir kez daha gösterdiği ve tüm bunlardan önemlisi, bu beldede yaşayan insanların, aileleriyle özgür ve bedelsizce vakit geçirdikleri bu güzeller güzeli koydaki anılar mazide kalmamalı.

Zaten yok denecek kadar az sayıda reklamını gördüğümüz güzel beldemiz Finikemizin simgelerinden olan Andrea Doria Koyunun Kiralanmasını ve Kadınlar plajı olarak işletilmesini kabul etmiyoruz. Siyasi bir görüş hareketi değildir. Tarihte geniş bir yeri olan koyun kiralanması ve kadınlar plajına dönüştürülmesine sessiz kalmamalıyız.

Bu doğa harikasının halka kapatılmasını ve her şeyden önce doğallığını yitirmesini istemiyoruz. Hali hazırda mevcut olan kadınlar plajının düzenlenmesi yenilenmesi daha doğru olacaktır. Desteklerinizi bekliyoruz.

Bugün Orkun imzanı bekliyor!

Orkun Onat bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Andrea Doria Koyu Kiralanmasın ve Kapatılmasın». Orkun ve imza atan diğer 1.068 kişiye katıl.