Petición cerrada

Portar l'estat espanyol davant el TEDH (Tribunal Europeu dels Drets Humans)

Esta petición ha conseguido 524.269 firmas


L'estat espanyol vol impedir per tots els mitjans que els catalans podem exercir el dret fonamental de l'autodeterminació a través de la celebració d'un referèndum d'independència, amb una pregunta clara i amb una resposta binària (Sí o no). 

L'estat espanyol reconeix des del 1977 el dret a l'autodeterminació i l'incorpora aquesta part del dret internacional dins de la constitució de 1978 i per tant, està incomplint amb les seves obligacions vers el respecte als drets fonamentals i als drets humans. 

Insto a l'Assemblea Nacional Catalana, a Omnium cultural, a Sumate, a l'AMi, a Drets.cat i a totes aquelles entitats politiques i civils que estan a favor que es realitzi un referèndum d'independència de Catalunya, a que iniciïn una campanya de recollida de signatures/autoritzacions per portar a l'estat espanyol davant del Tribunal Europeu dels Drets Humans (TEDH) i presentar una demanda colectiva sol•licitant s'obligui a l'estat espanyol a autoritzar, celebrar i respectar els resultats d'un referèndum d'independència per Catalunya.

L'objectiu d'aquesta petició, es reunir els 1,9 milions de vots independentistes i els 300 mil vots autodeterministes, en una única demanda colectiva contra l'estat espanyol davant del TEDH i fer que el que fins ara només és un "afer intern" passi a ser un "afer internacional" de primer ordre.

Feu correr per totes les vostres xarxes socials aquesta petició perquè aquest moviment cívic per l'assoliment de la #republiCAT no es de ningú i és de TOTS !!! 

DONEC PERFICIAM !!! 

 

 

 

 

 

 

 Hoy: Paola cuenta con tu ayuda

Paola Ley necesita tu ayuda con esta petición «ANC: Portar l'estat espanyol davant el TEDH (Tribunal Europeu dels Drets Humans)». Únete a Paola y 524.268 personas que ya han firmado.