Anayasaya LGBT’yi Koruyan Yasalar Eklensin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

Sayın Türkiye Büyük Millet Meclisi,

Üzülerek belirtiyorum ki ülkemizde tıpkı diğer tüm Orta Doğu ülkelerinde olduğu gibi LGBT'li bireyler, hem fiziksel hem de psikolojik şiddete maruz kalmaktadırlar. Hatta büyük bir kısmı aileleri tarafından bile kabul edilmemektedir. Bunun sonucunda her sene birçok LGBT'li bireyi kaybetmekteyiz.

Ancak bizim can güvenliğimizi sağlamakla yükümlü olan Türkiye Cumhuriyeti bu durum karşısında sukunetini istikrarlı bir şekilde korumaktadır. Hatta nerdeyse tüm dünyada kutlanan onur yürüyüşlerine çoğu şehirde izin vermemektedir ve düzenlenmesine izin verilen sayılı yürüyüşte de vatandaşlar polisin ağır ve gereksiz müdahalesine maruz kalmaktadır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi olarak en kısa sürede bu yaşanılan katliama dur denilmesini ve Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına LGBT'li bireyleri koruyan, aile kurabilmelerine ve evlat edinebilmelerine imkan tanıyan yasalar eklenmesi için  gerekli çalışmaların başlatılmasını arz ederim.

Bugün Melih imzanı bekliyor!

Melih Algın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Anayasaya LGBT’yi Koruyan Yasalar Eklensin». Melih ve imza atan diğer 7.210 kişiye katıl.