AnadoluJet Enstrümanımı kırdı ve sorumluluk almıyor!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

‪İstanbuldan Malatyaya konser için gitmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanına gittim. Burada enstrümanımı yanima alamayacağımı, bagaja vermem gerektiği söylendi. Ben de enstrümanimi bagaja koyulması icin gorevlilere teslim ettim. Bu sırada görevli arkadaslara enstrümanın hassas oldugunu ve kirilabilecegini defalarca belirttim. Malatyaya indigimde ise enstrümanımın parçalanmış oldugunu gördüm. Ardından hasar raporu tutuldu. Butun girisimlerime rağmen AnadoluJet kusurun kendilerinde olmadigini ve bu yuzden hasari karsilamayacaklarini belirttiler. Bagaja verirken butun uyarilarima ragmen hatanin bende oldugunu iddia edip geri donus yapamayacaklarini soylediler. Zor kosullarda sahip olabildigim enstrumanim kirildi ve kimse sorumluluğu kabul etmiyor. Baska kimsenin basina da gelmemesi icin bunu yayalım lutfen #anadolujet #türkhavayolları #alikutlutürk

AnadoluJet sorumluluk almalı ve enstrümanı tamir ettiremeyeceğine göre yenisi hediye etme nezaketinde bulunmalı!

Bugün gezer imzanı bekliyor!

gezer deniz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «AnadoluJet: AnadoluJet Enstrümanımı kırdı ve sorumluluk almıyor!». gezer ve imza atan diğer 290 kişiye katıl.