Anadolu Üniversitesi İngilizce HAZIRLIĞI GEÇMEK İSTİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Binlerce Anadolu Üniversitesi öğrencisi bölümlerine geçebilmek için ingilizce hazırlık okumak zorundadırlar fakat Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencilerinin bir sene boyunca geçebilmek için gösterdiği bu çabaları hiçe sayıp onları göz göre göre 1 sene daha okumaya mahkum ediyorlar.

Bunun dışında çoğu öğrenci arkadaşımızın aile ekonomiside iyi değil ve eğer kalırlarsa devletin verdiği karşılıksız burslarıda iptal ediyor ve onları zor durumların içine sokuyor.

Sizden istediğim Anadolu Üniversitesi öğrencilerine destek çıkmanız ve sizin desteğiniz sayesinde gerekli makamlara bu taleplerimizi bildirip Öğrenci arkadaşlarımızın Hazırlık’ı geçmesi konusunda yardımcı olmalarını istiyoruz.

Bundan 4 sene öncede öğrenci kardeşlerimiz böyle mahcup edilmişti fakat hepimiz bir olunca bu sorunlara karşı koymuştuk ve yetkililer geri adım atıp bu konuda yardımcı olmuşlardı."BU ZAFERİ BİR KEZ KAZANDIK NEDEN BİR KEZ DAHA KAZANMAYALIM?". Yardımcı olan tüm herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Bugün AÜYDY imzanı bekliyor!

AÜYDY bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Anadolu Üniversitesi İngilizce HAZIRLIĞI GEÇMEK İSTİYORUZ». AÜYDY ve imza atan diğer 1.060 kişiye katıl.