Petition geschlossen.

An die Behörden in Dänemark und lokale Medien: Ändern Sie die Dänischen Anti Hundegesetze

Diese Petition hat 13.678 Unterschriften erreicht


Kære Damer og Herrer,
Jeg protesterer mod hundeloven fra 2010, som giver Dem muligheden til at dræbe hunde uden at de nødvendigvis har gjort noget alvorligt, bare fordi de tilhører eller afstammer en bestemt race. Denne lov er en grusom og uretfærdig lov. Det betyder ikke bare døden for hundene men også sorg og smerte for de mennesker, deres børn og familier, som skal tabe deres elskede firebenede kammerater og skaber muligheden til vilkar. Når jeg har en mix eller enhver hund fra dyrehjem, har jeg i de fleste tilfælde ingen afstammningsbevis. Enhver politibetjent kan spille sig op som hundespecialist og vurdere om min hund nu tilhører en bestemt race eller ej og om han får lov til at leve eller ej.
Læg venligst mærke til, at problemer med hunder og deres opførsel opstår ved det andet ende af snoret. Mennesket skaber problemerne, hvis han er ikke i stand eller, endnu værre, i vilje at opdrage og overveje sin hund til et venligt dyr.
Og så er det også nødvendigt at undervise menneskerne i hvordan de skulle omgås hunde. Børn skulle lære, at man aldrig rører fremmede hunde, at man aldrig rører en hund uden at han har haft mulighed til at snuse hånden osv.
Jeg elskede at besøge Danmark. Jeg havde fået indtrykket, at Danmark var et venligt, åbent og tolerant land. Men nu tror jeg, at min mening var forkert. Selvom jeg ikke selv har en hund som tilhører en af de forbudte racer, kender jeg sådanne hunde som er venlige hunde og allesammen modspejler deres ejere.
Vi lever i moderne tider, midt i Europa, i 2013, og sådan en lovgivning passer ikke i det 21. århundrede.
Når turisterne var blevet væk og rejst til andre lande, har Holland revurderet sit hundelov. Jeg beder dem at gøre det samme. Jeg elsker Danmark, men dyrene elsker jeg højere, og så længe loven eksisterer og anvendes, vil jeg hverken rejse til Danmark eller købe danske varer. Jeg vil ikke støtte koldhjertet grusomhed med mine penge .
Med venlig hilsen

Germany says No to Animal Murder
www.deutschlandsagtnein.orgHeute: Deutschland sagt Nein zum Tiermorden e.V verlässt sich auf Sie

Deutschland sagt Nein zum Tiermorden e.V benötigt Ihre Hilfe zur Petition „An die Behörden in Dänemark und lokale Medien: Ändern Sie die Dänischen Anti Hundegesetze”. Jetzt machen Sie Deutschland sagt Nein zum Tiermorden e.V und 13.677 Unterstützer*innen mit.