Göçbeyli kiraya verilmesin, insanlar partilere devam edebilsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Birçok yılbaşımıza, onlarca güzel anımıza, dünyaca ünlü pop punk grubu  Miyop'un, Ali Baran Özcan vefat etmeden önceki, orjinal kadrosuyla çektiği son klip olan Sakın Durma'ya, daha birçok olay ve etkinliklere ev sahipliği yapmış olan İstanbul'un Göçbeyli köyündeki Lermi ailesinin yazlığının bu yıl kiraya verilmesi planlanıyor.

Bu yazlıkta biz dahil birçok kişinin de hakkı olduğunu ve bize danışılmadan böyle bir karar alınmasının çok büyük bir hata olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca böyle bir kararın alınması, anayasaya karşı gelmekle beraber aynı zamanda da toplum suçudur.

Her ne kadar Lermi ailesinin gelirini düşürmek gibi bir niyetimiz olmasa da bu karara karşıyız ve sizlerin de desteklerinizi bekliyoruz. Eğer siz de AKP hükümetinin yaptığı zulümlere ve yazlığın kapatılmasına karşıysanız, lütfen bu kampanyayı imzalayarak destek verin.

Teşekkürler, Dev Aga Koalisyonu

Bugün Dev Aga Koalisyonu imzanı bekliyor!

Dev Aga Koalisyonu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Anı Lermi ve ailesi: Göçbeyli kiraya verilmesin, insanlar partilere devam edebilsin.». Dev Aga Koalisyonu ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.