Petición cerrada
Dirigida a Alcaldessa de Torrent Amparo Folgado y 1 otro/a

Destitució inmediata del regidor Santiago Miquel Soriano

El 3 de Juliol de 2006 va ocorrer a València un dels pitjors accidents ferroviaris de l'estat espanyol deixant com a resultat 43 morts i 47 ferits de gravetat.
Molts i moltes dels afectats i afectades eren veins i veines de la nostra ciutat, Torrent.
El senyor Juan Cotino junt al regidor de Torrent Santi Miquel Soriano van anar a porta freda a casa d'alguns familiars de les victimes de l'accident oferint-los llocs de treball (públic) per comprar el seu silenci.
Hui, quasi 7 anys després de la tragédia les victimes encara esperen respostes.
La justícia s'encarregarà de posar a cadascú en el seu lloc però és una necessitat democràtica depurar les responsabilitats polítiques de tan greu atac a la dignitat de les víctimes.
És per tot açó que demanem a l'alcaldessa de Torrent la destitució inmediata de tots els càrrecs polítics i intitucionals a l'ajuntament de Torrent del Sr. José Santiago Miquel Soriano.

*Per a més informació visitar la web de l'Asociació de Víctimes del Metro 3 de Juliol http://www.0responsables.com/

Esta petición fue entregada a:
 • Alcaldessa de Torrent
  Amparo Folgado
 • Partit de Govern a l'ajuntament de Torrent
  Partit Popular

  Compromís Jove per Torrent ha iniciado esta petición con solamente una firma y ahora la petición ha conseguido 73 personas que la apoyan. Inicia una petición tu mismo para crear los cambios que quieres ver.
  Hoy: Compromís Jove per Torrent cuenta con tu ayuda

  Compromís Jove per Torrent necesita tu ayuda con esta petición «Amparo Folgado: Destitució inmediata del regidor Santiago Miquel Soriano». Únete a Compromís Jove per Torrent y 72 personas que ya han firmado.