داوود رفیعی را آزاد کنید#

0 have signed. Let’s get to 200!

دوستان و رفقای عزیز امضاء کننده پتیشن

با کمال خوشحالی به اطلاع می رسانیم که،  داوود رفیعی از زندان آزاد شده اند. به امید آزادی بی قید و شرط تمامی کارگران و زنان و فعالین زندانی.  این امر با کمک و همت تک تک ما امکان پذیر و محقق خواهد شد.

از اینجا از زحمات و احساس مسئولیت تک تک شما عزیزان قدردانی می کنم.

با احترام

شراره رضائی

داوود رفیعی را آزاد کنید#

داوود رفیعی کارگر شرکت پارس خودرو که در سال ۱۳۹۳ به جرم "مشارکت در سازماندهی اعتصاب ها" اخراج شد. وی یکی از چهره های محبوب کارگری ست که همواره برای احقاق حقوق کارگران مبارزه کرده است.

داوود رفیعی در ۲۱ بهمن ماه ۹۶ در مقابل وزارت کار همراه با فرزندش درحالیکه پلاکارتی با عنوان " وزیر، کارفرما، حق منو پس بدید" و در دست فرزندش "بابا نان ندارد، وزیر بی کفایت  مایه ننگ ملت"، در جلوی چشم فرزندش دستگیر شد.

ما امضا کنندگان زیر خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط داوود رفیعی هستیم.

#Free Davood Rafiei

By this short letter, we are announcing to sign and protest the arrest of Davood Rafie, a popular character of Pars Khodro Company (Iranian automobile manufacturer), who is unjustly incarcerated for protest against Minster of labour and Taskmaster in 10th of  ّFebruary 2018 in front of The Ministry of Cooperatives, Labour, and Social Welfare in Iran. He was protesting with his daughter while he has been arrested by the Police force.

We denounce ongoing persecution and arrests of labour activists in Iran and demand the immediate and unconditional freedom of Davood Rafie.

Today: شراره رضائی is counting on you

شراره رضائی فعال حقوق زنان و کودکان needs your help with “Amnesty International: داوود رفیعی را آزاد کنید#”. Join شراره رضائی and 109 supporters today.