Amerika’ya yapılmak istenen fildişi ithalatı durdurulsun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 3.000.000.

Trump yönetimi, koruma altında bir tür olan fillerin avlanma yasağının kaldırılmasını istiyor.

Afrika'ya gittiğimde, fillerin dişleri için avlanmasının sonuçlarına bire bir tanık oldum. Sadece kıymetli olan dişleri için öldürülmüş ve bedenleri öylece çürümeye bırakılmış filleri görmek dayanılmazdı. Bu hem ekosistem, hem de insanlık için büyük bir utanç. Şimdi yapılmaya çalışılan bu değişiklikle ilgili sessiz kalmayacağım.

Filler görkemli hayvanlardır ve koruma altında olan türlerdendir. Bu hayvanı spor için öldürmek ve fil dişlerinin ABD’ye ithalatına izin verilmesine seyirci kalmak bırakmak istemeyeceğimiz türden bir miras.

Bu kritik kararlar alınırken, buna seyirci kalmayacağımızı göstermek için lütfen bana yardım edin. Harekete geçelim ve bu türün koruma yasağının kaldırılmasına karşı sesimizi yükseltelim.

Bugün Kathleen imzanı bekliyor!

Kathleen Martin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Amerika’ya yapılmak istenen fildişi ithalatı durdurulsun!». Kathleen ve imza atan diğer 1.576.572 kişiye katıl.