4 cocuk annesi 35 yasindaki Zahide yasam mucadelesi veriyor.

0 have signed. Let’s get to 1,000!

Zahide Kavunluk a 2013 yilinda yumusak doku kanseri teshisi konuldu. Kanserle 5 yildir mucadele eden Zahide 31 ameliyat gecirdi ve hala ameliyat olmasi gereken 20 kanser hucresi bulunuyor.
Zahidenin sadece 4 ameliyati devlet hastanesinde yapilmis. Ancak sonrasinda devlet hastanesi kitlelerin coklugunu ileri surerek operasyonlara devam etmeyecegini soyleyerek Zahide yi adeta olume terkediyor.
Saglik bakanligina bagli devlet hastanelerinin ameliyat etmedigi Zahide , sonraki ameliyatlarini kendi imkanlariyla ozel hastanelerde yaptirarak hayata tutunmaya calisiyor.
Cok az kiside gorulen bu kanser genc kadinin tum vucudunu sarmis durumda.Diger tedavi yontemleri ile cozume ulasamadigi icin Zahide nin yasamasi icin tek care ameliyat olmak. Kavunlu ailesi 5 yil icerisinde ellerinde ne varsa tedavi masrafalari icin , ozel hastanelerde yapilan ameliyatlara harcamis ve evlerini arabasini satmislar. Birde esinin ve cocuklarinin bakimi ustlendigi icin Dogan Kavuklu isinden ayrilmak zorunda kalmis. Devletten evde bakim parasini almaya basladiklarini soyleyen Dogan Kavuklu nun aslinda tek istegi esinin ameliyatlarinin saglanmasi...

Hastaligi nedeniyle buyuk acilar ceken Zahide nin istegi cocuklarinin buyudugunu gorebilmek , zamanla yarisan aile ameliyat masraflari icin destek bekliyor.

Today: Serpil is counting on you

Serpil ilaslan needs your help with “Ameliyat ücretinin devlet tarafından karşılanması için imza atar mısın?: 4 cocuk annesi 35 yasindaki Zahide yasam mucadelesi veriyor.”. Join Serpil and 935 supporters today.