TANER TAŞKIN AMEDSPOR'DAN GÖNDERİLSİN.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türkiye futbol liglerinin en çok taraftara sahip takımlarından birisi olan ve Diyarbakır ilinin büyük beklentiler içinde olduğu,kentin moral ve neşe kaynağı Amedspor,futboldan gram anlamayan,takımı rezil duruma düşüren,futbolcuları sahada adeta sürünen duruma getiren,takımı camianın hedeflerinden uzaklaştıran teknik ve taktik bilgisi sıfır bir sözde teknik direktöre emanet edilmiştir.Bu kentin ve camianın insanları için başarıdan önce sahada canla başla mücadele etmek,seyir zevki vermek gelir.Ancak bu aciz ve bilgisiz antrenör, Amedspor takımını utanılacak hale getirmiştir.Hiç kimsenin bu takım taraftarlarının umuduyla,emeğiyle oynamaya hakkı yoktur.Antrenörün istifa edecek gururu olmadığından bu imza kampanyasını başlatıyorum.

Bugün Şerif imzanı bekliyor!

Şerif Öztürk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Amedspor Kulübü Yönetim Kurulu: TANER TAŞKIN AMEDSPOR'DAN GÖNDERİLSİN.». Şerif ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.