The comics line of Eugene should be returned! (The Walking Dead)

0 людей подписали. Следующая цель: 100

I write you by behalf of the indignant Russian fans. Josh Makdermitt has removed the accounts from social networks because of threats, & his fans worry. Why you have caused a negative to his character? You want that people have begun to hate botanists? They are so not loved. But Eugene image could change the attitude towards botanists. From myself I will add that it was pleasant to me to look at Eugene and Negan's mutual sympathy. If Negan doesn't die and will improve, I would even want that they became friends. But the comics line of Eugene should be returned.

Перевод на русский:

Пишу вам от лица негодующих российских поклонников. Джош МакДермитт удалил свои аккаунты из соцсетей из-за угроз, его фанаты переживают. Зачем вы вызвали негатив к его персонажу? Вы хотите, чтобы люди возненавидели ботаников? Их и так не любят. Но образ Юджина мог бы изменить отношение к ботаникам. От себя добавлю, что мне было приятно смотреть на взаимную симпатию Юджина и Нигана. Если Ниган не умрет и исправится, я бы даже хотела, чтоб они стали друзьями. Но комиксную линию Юджина надо  вернуть.

Cегодня Елена рассчитывает на вас

Елена Мошкина нуждается в вашей помощи с петицией «AMC Entertainment: The comics line of Eugene should be returned! (The Walking Dead)». Елена и 6 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.