Enes Batur Altın Kelebeğini Geri Alsın Çünkü Ödüller Oyuncak Değil!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

2017 Senesi 43.Altın Kelebek Ödüllerinde İlk Kez En İyi Youtuber / Instagrammer Dalında Enes Batur Sungurtekin Şeyma Subaşı`nın Elinden Altın Kelebek Ödülünü Almıştı 30 Aralık Tarihlerinde Yani 20 Gün Sonra Altın Kelebek En İyi Youtuber / Instagrammer Ödülü  Enes Batur Sungurtekin`nin Videolarında çocuklara kötü örnek olabilecek görüntüler bulunduğu gerekçesiyle ödülü geri alındı. Enes Batur Oylum Talu'nun sunuculuğunu yaptığı HaberTürkTv`ün 'Burası Haftasonu' Programında açıklamada bulundu.

"Canları sağ olsun, bana bu ödülü oylarıyla destek veren ve her gün beni izleyip seven ailem kazandırmıştı. 'Bu ödül benim' demedim hiçbir zaman o yüzden de sadece benim elimden almış olmadılar ama bu bizim için her zaman zafer olarak kalacak ama yapacak da birşey yok. Ne fark eder ki? Ben her zaman ben olmaya devam edeceğim.Beni bir ödül verdikleri için yüceltmiş olabilirler ama beni yücelten aslında her gün bana destek veren ve o güzel mesajlarıyla yanımda olan ailem. Onlar üzüldü tabi, ben de onlar için üzülüyorum ama ne fark eder ki? Ben ödül aldığım için sizin karşınızda bir şeyler yapmıyorum ki.Çok yanlış bir algı yaratmaya çalışıyorlar, neden olduğunu bilmiyorum. Fazla da birşey söylemek istemiyorum uzatmak için, burada kapansın. Ben öyle bir şey yapmadım, geçmişteki videolarımda birazcık ağır konuşuyordum 1 veya 1,5 sene önceki videolarımda. İnternette o kadar fazla kötü şey var ki şu anda hala kötü içerikli videolar çeken veya bulunduran birçok kanal var. Ama ben 1,5 senedir buna dikkat ediyorum ve her zaman iyi örnek olmaya çalışıyorum, asla kötü şeylere teşvik etmemeye çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

Enes Batur Dediki Bu Altın Kelebek Ödülü Hepimizin Gururu , Azmi , Çalışması , MUTLULUĞU !! Bu ödül sizindir !! Dedi Madem Bizim Azmi Çalısması Madem Bu Ödül Bizim Niye Bunu Korumuyoruz Neden Geri Almıyoruz Hadi Ödülümüzü Mutlulugumuzu Geri Alalım Haydi NDNG Ailesi

Bugün Necmettin imzanı bekliyor!

Necmettin Kıllıbacak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Altın Kelebek Ödülleri: Enes Batur Altın Kelebeğini Geri Alsın». Necmettin ve imza atan diğer 29 kişiye katıl.