Alsancak pazarı kaldırılmasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Konak belediyesi, ve tarafına yeşim turbil bu kampanyayı başlattı

60 yıldır Alsancaklıların taze sebze ve meyve alabildikleri tek yer pazaryeri.

Mahalle sakinleri haftada birgün de olsa bir araya geliyor, sosyallesip, selamlaşıyor ve birbirlerinden haberdar oluyorlar pazar yerinde. Bazen içilen bir çay, bazense kahve bahane oluyor dertleşmeye. Sorunlar konuşuluyor, dertler neşeler paylaşılıyor. Pazar yerimiz bizim sadece taze sebze meyve aldığımız yer değil tazelendigimiz yer aynı zamanda.

Yetkililerden isteğimiz; yaşlı nüfusumuzun çokluğu da gözönüne alınarak pazarımızın kaldırılmaması, uzağa taşınmamasıdır. Biz Alsancaklıların uzun süredir birçok değişikliğe alışması gerekti. Eski Alsancak'tan çok az iz kaldı. Pazarımız için illa birşey yapılacaksa iyileştirilsin. Belki birkaç sokak öteye taşınsın ama lütfen kaldırılıp başka, uzak bir mahalleye taşınmasın.

Bizi köylü kardeşlerimizden aldığımız birkaç taze sağlıklı yiyecekten mahrum edip marketlere mecbur etmeyin.

Birçok sokağa bakıp, eskiden şu vardı ya da yoktu demekten yorulduk, bıktık. Bunlara bir de pazarımız eklenmesin. Saygılarımızla gereğini arz ederiz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.