ZEYTİNİME DOKUNMA! Kırma-eleme-yıkama tesisleri ve beton santraline HAYIR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Köyümüzde bu santraller kurulacakmış (Sölöz Barajı, Sulaması, HES, İçmesuyu Tesisleri, Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisleri, Beton Santrali) Eğer bu santraller kurulursa zeytinler kuruyacak toprak verimsizleşecek ayrıca bu tesisin kurulmasıyla bir çok ağaç katledilecek. Öncelikle bu baraj yapılırsa İznik Gölünün bir kaynagı kesilecek. Beton santrali kurulursa hava kirliliği ,katı atık kirliği su kirliliği,gürültü kirliliği artacak,toz altında  kalacak olan yerleşim yerimizde zeytinlerin kurumasına sebeb olcaktır.ayrıca bu santraller kurulurkende ormanımız yok olacak.Barajla birlikte ekolojik denge bozulacak hatta iklim değişikliği yasanacaktır.Betonlerdan çıkan atı sular iznik gölüne karışacak şu günlerde gündemde olan balık ölümleri artacaktır.yabani hayatta bozulacaktır.Bizim köyümüzün toprakları çok verimli ve zeytini çok lezzetlidir.O yüzden biz köy halkı olarak bu verimli topraklara bu gibi santrallerin uygun olmayacağı görüşündeyiz.BİZ KÖY HALKI OLARAK BU SANTRALLERİ İSTEMİYORUZ!!!

Bugün kubilay imzanı bekliyor!

kubilay budak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «: alo153@bursa.bel.tr: ZEYTİNİME DOKUNMA! Kırma-eleme-yıkama tesisleri ve beton santraline HAYIR». kubilay ve imza atan diğer 1.083 kişiye katıl.