Απαγόρευση των πλαστικών μιας χρήσης στα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ

0 have signed. Let’s get to 1,000!

Η Ελλάδα δέχεται 20-30 εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο. Οι παραλίες κι οι αρχαιολογικοί μας χώροι γεμίζουν με πλαστικά απορρίμματα μιας χρήσης: πλαστικά μπουκάλια νερού, πλαστικά καλαμάκια και κύπελλα. Είναι συμφέρον ΟΛΩΝ των ξενοδοχείων ανά την Ελλάδα να ηγηθούν της καταπολέμησης των πλαστικών μιας χρήσης. Mία όμορφη Ελλάδα προσελκύει περισσότερους τουρίστες.

Ζητούμε από τα ξενοδοχεία να απαγορεύσουν τα πλαστικά μιας χρήσης από τα εστιατόριά τους και τα προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν στα δωμάτια (δείγματα σαμπουάν και σαπούνια, πλαστικά σκουφάκια μπάνιου, πλαστικές μπατονέτες, παντόφλες σε πλαστική θήκη, πλαστικές τσάντες απλύτων).

Greece welcomes 20-30 million tourists every year.  Our beaches and our archaeological sites are filling up with single-use plastic waste:  plastic water bottles, plastic straws, takeaway cups.  It is in the interest of ALL hotels in Greece to be leaders in the fight against single-use plastic - their very job depends on having a beautiful Greece to attract tourists.

We would like hotels to ban single-use plastics in their restaurants and in the toiletries they offer in their rooms (plastic sample size shampoos, soaps, plastic shower caps, plastic cotton buds, plastic wrapped slippers, plastic laundry bags).

Today: Plastic Free is counting on you

Plastic Free Greece needs your help with “All hotels in Greece: Ban single use plastic in HOTELS IN GREECE / Απαγόρευση των πλαστικών μιας χρήσης στα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ”. Join Plastic Free and 808 supporters today.