Alkol satış saati ruhsat saatine kadar olsun esnaf nefes alsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

9 Eylül 2013 tarihinde çıkan yasayla, perakende alkol satışı gece 22’den sabah 6’ya kadar yasaklanmıştır. Bakkallar, marketler, tekel bayileri olarak biz perakende alkol satışının ruhsat saatlerine kadar uzatılmasını istiyoruz. Müşteri ve güvenlik kuvvetleriyle (polis ve jandarma) karşı karşıya kalmamak için de, ruhsat saatinde dükkanlarımızın kapanmasını istiyoruz.

İşyeri açma ruhsatlarında kapanış saatlerimiz 02.30 yazmasına rağmen, saat 22’den sonra alkol satışı yasak. Biz alkol satışı ruhsat saatine kadar uzatılsın ve o sattete de dükkanlarımızı kapatalım istiyoruz. Böylece yasa da tam anlamda uygulanmış olur.

Bugüne kadar kesilen cezalar silinsin tahsil edilenler geri iyade edilsin. 10.000 imza ile destek olur musunuz.

Erol Dündar Tekel Bayisi

Bahçelievler /istabul

Bugün Erol imzanı bekliyor!

Erol Dündar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Alkol satış saati ruhsat saatine kadar olsun esnaf nefes alsın». Erol ve imza atan diğer 1.506 kişiye katıl.