Başarı

Bursa’da Millet Bahçesi İstemiyoruz

Bu kampanya 7 destekçi ile değişim yarattı!

Merhabalar

Bilindiği üzere birkaç yıl önce şampiyon takımınız Bursasporun şampiyon stadı BURSA ATATÜRK STADIMIZ yıkılmak istendi.Bizler siyasi nedenlerden dolayı buna göz yummak zorunda kaldık.Tribün liderleri ise kendi çıkarları uğruna ses çıkarmaktan korktular veya çekindiler.Şampiyon olduğumuz bu güzide Atatürk Stadımızdan kalan tek parçası VİP tribünüydü.Bunu da elimizden alarak Millet Bahçesi adı altında bütünüyle işlevsiz olacak bir yer yapılmak istenmektedir.Siyasi çıkarlar uğruna kullanılmayacak bir yer yapmak ve Bursa halkının stadımız yıkılırken çıkaramadığı ses olmak zorundayız.Bütünleşmek zorundayız.Şu haliyle bile mitingler yapılıyor.Deprem bölgesi olarak kullanılıyor.Oturma ve dinlenme alanı olarak kullanılabiliyor.Bu güzel Yeşil Bursamızı elimizden almak isteyenlere,beton Bursaya çevirmek isteyenlere SESİMİZİ ÇIKARMA VAKTİ GELDİ DE GEÇİYOR BİLE.Atatürk ismine tahammüleri bile olmayan bu siyasilerin adının geçmesine bile bu kadar tepki göstermesinin bizim ne kadar doğru yolda olduğunuzun göstergesidir.

Lütfen değerlerimizi korumaktan korkmayın çekinmeyin korkarsanız her şeyinizi elbet bir gün kaybedersiniz yardımınıza ihtiyacımız var.

TEŞEKKÜRLER

Bugün Cem imzanı bekliyor!

Cem Doğan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Alinur Aktaş: Bursa’da Millet Bahçesi İstemiyoruz». Cem ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.