ÇEK 3 Mart Eğitim Kurumları, velileri Katar bankasına hesap açmaya zorlamaktan vazgeçsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
ÇEK 3 Mart Eğitim Kurumları (Çağdaş Eğitim Kooperatifi 3 Mart Eğitim Kurumları) tarafına ali mutlu ata bu kampanyayı başlattı

Atatürkçü olduğunu iddia eden ve yakın zamana kadar çok güvendiğimiz Çağdaş Eğitim Kooperatifi 3 Mart Eğitim Kurumları, yönetim kurulunun bu sene aldığı kararla Doğrudan Borçlandırma Sistemi ile ödemeleri alacaklardır. Velilere 2 tercih sunulmuştur: Ya ödeme peşin yapılacaktır, ya da Katar ülkesine ait QNB Finansbank'ta veli adına açılacak hesap üzerinden taksitle ödeme yapılacaktır. Buraya kadar ticari anlamda her şey normal olmasına karşın, ilkeleri olduğunu iddia eden kurum yönetimi Atatürk'ün bankası İş Bankası ya da devlet bankaları dururken muhtemelen daha fazla promosyon ödemesi yaptığını düşündüğümüz Katar bankasına hesap açtırmaya yönlendirmesi, bizi rahatsız etmiştir. Bireysel olarak yabancı bankalarla çalışmıyorum ve bilgilerimi paylaşmak istemiyorum. Desteğinizle ÇEK 3 Mart Eğitim Kurumları yönetiminin bu yanlıştan dönmesi adına farkındalık yaratmak istiyorum.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.