KÖPEKLERİMİZ,ANNEM VE BEN ZOR DURUMDAYİZ, KAMPANYANIN KALDİRMASI İCİN DESTEK BEKLİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

MERHABALAR BAYRAM ÖNCESİ EVİMİN ÖNUNE PARK EDİLMİS ARACLARINA BİNMEK İCİN METRELERCE UZAKTAN ,HAKARETLER EDEREK ARABASİNA GELEN İ.M KOZANLAR, KÖPEKLERİMİZİ ZEHİRLEYECEĞİNİ ,BİZİ BİTİRECEGİNİ SÖYLEMEKLE TEHDİT EDEN İ. M. KOZANLAR İSİMLİ ŞAHISIN BAŞLATMIŞ OLDUĞU KAMPANYANIN KALDIRILMASINI İSTİYORUM,EVİMİN ÖNÜNDE AİLE HUZURUMUZU BOZDUGU VE BAHÇEMİZDE KAPALI OLARAK YASAYAN HAYVANLARIMI “ZEHİRLEMEKLE” ,BİZİ  DE “BİTİRMEKLE” TEHDİT ETTİĞİ İÇİN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM VE ŞİKAYETÇİ OLDUM,HUKUKSAL SÜREÇ BAŞLATILMIŞTIR. DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM.  BAHCEMİZDE Kİ KOPEKLERİ BABAM VEFAT ETMEDEN ÖNCE KORUMAM KOLLAMAM VE BAKİMLARİNİ YAPMAM İCİN BANA VASİYET ETMİSTİR. HEPSİ SOKAKTAN İNSAN SİDDETİNDEN KURTARİLMİS ,BELEDİYEYE KAYİTLİ,KARNELİ,AŞILI,VETERİNER HEKİM KONTROLLÜ, TASMALI KÖPEKLERDİR. SİTENİN DİSİNDA SERALARDA YASAYAN SAHİPLİ KOPEKLER SİTEYE GİRMEKTEDİR (MUHTENELEN ACİKTİKLARİ İCİN SİTEYE GİRİYORLAR)  ,BİZİM KOPEKLERİMİZ 11 YİLDİR OZEL KORUMALİ YERLERİNDE KAPALİ OLARAK YASAMAKTADİRLAR, MAHKEMEDE YASADİGİMİZ HERSEYİ VİDEOLAR ,FOTOGRAFLAR VE BELGELERLE SUNACAGİZ.

İ.M KOZANLAR İSİMLİ ŞAHIS ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİ KURALINA UYMAYARAK AÇIK ADRESİMİ VERDİGİ VE HAKLİYMİS GİBİ SİTE SAKİNLERİNİ - SİTE YÖNETİMİNİ ORTAK WHATSAAP GRUBUNDAN MANUPULE EDİP İMZA TOPMAYA CALİSTİGİ İCİN,  CELİSKİLERLE DOLU BASLATMİS OLDUGU ,TUTARSİZ ,ASILSIZ İFADELER KULLANDİGİ  VE ACİK ADRESİMİN İZNİM OLMADAN BU KAMPANYAYA YAZDIĞI İCİN ,ANNEM ,BEN VE KÖPEKLERİM ACİK ADRESİMİZ İLE RİSK ALTİNDA OLDUGUMUZ İCİN. KAMPANYANİN KALDİRİLMASİNİ İSTİYORUM.  BU KAMPANYANİN NASİL KALDİRİLACAGİNİ BİLMEDİGİMDEN  KARSİ KAMPANYA OLUSTURARAK DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM, TESEKKUR EDİYORUM.

Bugün Sinem imzanı bekliyor!

Sinem Algan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «algansinem@gmail.com: KÖPEKLERİMİZ,ANNEM VE BEN ZOR DURUMDAYİZ, KAMPANYANIN KALDİRMASINI İCİN DESTEK BEKLİYORUZ». Sinem ve imza atan diğer 282 kişiye katıl.