Pétition fermée

Një demokraci të vërtetë për Preshevën

Cette pétition avait 29 signataires


Në vitin 2016, pas një koalicion nëmes PVD-se the Aleternativa Për Ndryshim, u zgjodh Shqiprim Arifi kryetar i Preshevës.

Prej asajë dite, Kryetari i komunës ka punuar për te mirën të vendit tonë ! Presheva ka ndryshuar për te mirën. Kryetari i dha Preshevës shpresa për të përmirësuar, dhe e nisi ndryshimin !

Kryetari ka zgjidhur problemin e librave në gjuhën shqipe. Ai ka pastruar mjedisin tonë.

Kryetari i dha Preshevës një rolë ndërkombëtar duke bashkëpunar me Turqien, Kosovën dhe Shqipërinë. Aj solli edhe investitorë ne Luginë.

Por sot, Çfarë ka ndodhur ?

PVD-ja, një parti e cila ka luftuar gjithmonë kundër PDSH-se, sot bëri koalicion për ta tërheq Shqiprim Arifi.

PVD ndoshta nuk duroj që mos të vjedh ? PVD ndoshta nuk duroj se një Leader i ri të përmirëson situatën e Preshevës ? PVD ndoshta nuk duroj të sillët si një parti moderne ?

Ne emisionin "Jeta në Kosovë" të 21/04/2016 https://youtu.be/mKbPKiPYryw?t=32m51s
Zonja Sinani (PVD) thot
32:50 "Për 12 vite ky pushtet akutal nuk ka mund te qeveris mirë dhe nuk ka mund te bejë, te ndërmarr asgjë te konkrete"
34:35 "Sa i përket zonës industriale, prëj 2005 ka qenë projekti, dhe deri tani nuk u puna"
39:20 "Ndersa asgje konkrete [nuk u investua] ne shkollë "

Mundëni të shikoni tërë emisionin, shum fjalë kundër PDSH-se nga zonja Sinani (PVD) mundeni të gjeni.

Çfarë do të thotë kjo ?

Eshtë shum lehtë : PVD-ja ësht duke shitur demokracin kundër disa karriga, për shembull zonja Sinani që do të bëhët Kryetare komunës.

Boll mo me gramatik. O popull i presheves, a keni mi lon keta njerze te ndyte me pas Presheven ne dor ? A jeni prej atynve që e keni shit voten për 2, apo 3 metra dru ? Apo ndoshta për nje asfalt para deres ? A nuk po ju vjen marre bre ? Mos u habitni që jeni ke situat jo te mir !

Edhe MOS HARRONI NE ZGJEDHET e arshme se për kon po votoni ! Mos i leni keta me ju bo budall. Keta rrehen para kamerev e tash hajn dreka e darka te Elita me paret e popullit !!

 Naim compte sur vous aujourd'hui

Naim Shala a besoin de votre aide pour sa pétition “Aleternativa Për Ndryshim: Një demokraci e vërtetë për Preshevën”. Rejoignez Naim et 28 signataires.