Victory

Aláírás gyűjtés az albertirsai sportcsarnokért

This petition made change with 189 supporters!


Albertirsán is sikerülni fog!
„Változások csak akkor következnek be, amikor valami olyat teszünk, ami abszolút nem illik bele az általunk megszokott világba.” Paulo Coelho
Magyarországon sorra épülnek sportcsarnokok, uszodák a Látványsportágakat támogató Társasági Adó felajánlásokból. Albertirsán is elkészült egy sportcsarnok terve, amihez az állami támogatást –a beruházás 70%-a, közel 350 millió (!) forint– a szakszövetségnél elkülönítésre került. Egyedül a képviselő testület hozzájárulása hiányzott a beruházás elindításához. 2015.04.23-n az albertirsai a "képviselő" testület három igen (Zártok Márton, Dávid István és Fazekas László Polgármester Úr) és hat TARTÓZKODÁS (Szőke Károly (FIDESZ), Odorán László (FIDESZ), Erdélyi István(FIDESZ), Major Judit, Sági Józsefné és Kovács Lászlóné) mellet, a nyitottság teljes hiányával, nagyvonalúan lemondott az Városnak járó közel 350 000 000 forint állami támogatásról. Ezzel a Magyarországon Albertirsa az ELSŐ település, ahol a képviselő testület elutasítása miatt nem sikerül TAO támogatásból sportlétesítményt felépíteni.
A pályázati határidő szűkössége miatt, kérem, támogassa aláírásával, hogy egy rendkívüli önkormányzati ülésen a „felelős tartózkodom döntést” meghozó képviselők valóban felelős döntést hozhassanak.
Számtalan településen már sikerült: Dunaharaszti, Pécs, Mosonmagyaróvár, Siófok, Debrecen, Tata, Tamási, Várpalota, Jászberény, Érd, Újszilvás, Cegléd, Nyíregyháza, Szigetszentmiklós, Pilisvörösvár, Szentgotthárd, Csömör, Oroszlány, Kőbánya, Kaposvár…
Az ön aláírásával NEKÜNK is sikerülni fog! Köszönjük a támogatását.Today: András is counting on you

András Molnár needs your help with “Albertirsa lakosai: Aláírás gyűjtés az albertirsai sportcsarnokért”. Join András and 188 supporters today.