Thirrje: Anuloni Goran Bregović nga Koncerti në “Korça Beer Fest”

Reasons for signing

See why other supporters are signing, why this petition is important to them, and share your reason for signing (this will mean a lot to the starter of the petition).

Thanks for adding your voice.

Ramazan Bekteshi
Aug 14, 2021
Bregovic is a warmonger, his "masterpiece" Kalashnikov is a warlike work that promoted genocide, therefore he shouldn't be welcomed in Albania!

Thanks for adding your voice.

Errol Jaka
Aug 12, 2021
Anulim

Thanks for adding your voice.

Artan Gjakova
Aug 12, 2021
Its political artists

Thanks for adding your voice.

minire purellku
Aug 12, 2021
Koncerti i Goran Bregoviçit do iritoj shumë shqiptarë që direkt apo indirekt janë të dëmtuar nga dhuna serbe dhe lufta që ka qenë e vrazhdê , e padrejtë dhe mizore ndaj popullit shqiptar në Kosovë.

Thanks for adding your voice.

kujtim lleshi
Aug 12, 2021
Po e nenshkruaj se nuk jam dakord qe ky kengetar qe vjen nga serbia kriminele,te performoj ne Korçen e kultures

Thanks for adding your voice.

Memli ROKA
Aug 11, 2021
His not welcome

Thanks for adding your voice.

Renata Nuhiju
Aug 11, 2021
Ist es politische betrug gegen nationalische interese und bringt has zwischen den volk!

Thanks for adding your voice.

Gjergjizi Vlora
Aug 11, 2021
Kunder
Ketij te mare pjese ne Koncert

Thanks for adding your voice.

Xhafer AJDARI
Aug 11, 2021
Anuloni ardhjen e Goran Begivič, sepse ai mbjell urrejtje ndernacionale, dhe nuk e meriton pjesëmarrjen në këtë manifestim kulturorë.

Thanks for adding your voice.

Spat Aslani
Aug 10, 2021
Backovic...