Qytetaret çam kerkojne nga qeveria Shqipetare lejimin e kthimit te z.Lato ne Shqiperi!

Qytetaret çam kerkojne nga qeveria Shqipetare lejimin e kthimit te z.Lato ne Shqiperi!

0 have signed. Let’s get to 1,000!
At 1,000 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Forumi Rinor Republika e Çamërisë started this petition to Albanian Government

Problem
Qytetaret çam kerkojne nga qeveria Shqipetare lejimin e kthimit te Presidentit te Republikes se Çamerise z.Festim Lato ne Shqiperi pa pengesa ligjore nga qeveria Shqipetare, me qellim vazhdimin e aktivitetit te tij per sensibilizimin e çeshtjes çame ne vend! Ai eshte ndjekur pa arsye ne vitin 2005 dhe qysh prej ketij viti nuk e kane lejuar me te shkel ne atdheun e tij. Nga ana ligjore z.Lato eshte i paster ndaj i bejme thirrje Presidentit te Republikes se Shqiperise qe te zgjidhet sa me pare ky problem, kthimi i z.Lato ne Shqiperi dhe pajisja e tij me pasaport Shqiptare!

Solution
Kerkojme me ngulm zgjidhjen e ketij problemi jo te hijshem qe i eshte bere pa drejtesisht z.Festim Lato. I bejme thirrje Presidenti i Republikes se Shqiperise z.Ilir Meta mos te pengoje kthimin e z.Lato ne Shqiperi.

Personal story
Kerkes nga komuniteti çam, dhe jo çam, patriote e bashkeatedhetare, miq e te aferm.

0 have signed. Let’s get to 1,000!
At 1,000 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!