Mos m’i fyej veshjet tradicionale Shqiptar!

Mos m’i fyej veshjet tradicionale Shqiptar!

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Fisnik Shala started this petition to albania

Dënojm ashpër përfshirjen e veshjëve tradicionale shqiptare në pikturat e fundit ku paraqiten veshjet kombëtare dhe dinjiteti i kombit tonë duke u fyer nga një komunitet që ne nuk e njohim 

Prandaj kerkojm që kjo sa më parë të eleminohet dhe veprat e këtij lloji mos të shfaqen më…

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!