Alaçatı sörf plajlarında meyhane ve gece kulüplerine ruhsat verilmesin. (english below)

Reasons for signing

Bülent Çobanoğlu
Apr 13, 2020
imzalıyorum çünkü wındsurf öğrendiğim ve yazları yaptığım tek ve yeğane uluslararası sörf alanımızdır.

beni hazan
1 year ago
Sörf daf bir foğs sporudur,rüzgar dışında hiç bir şeye ihtiyacı yoktur

selda soyturk
İmzalıyorum

Berkit Çetin
1 year ago
Alkol kullanımı olmadan insanlar keyifli spor yapsınlar

Can Inellioglu
1 year ago
Surf cenneti cehennem oldu. Okulları yıkıp yerine otel dikmeleri yetmezmiş gibi bir de denize ip çektiler. Surf okullarını kıyıdan uzaklaştırıp denizin dibine meyhane açılmasına göz yumdular. Meyhanelere gelen arap özentisi kısa dar paçalı yeni türkiye kıroları şişelerini denize atıyor.

Port desen zaten ayrı bir dert. Evleri dikip rüzgarı mahvettiler. Eskiden stabil esen rüzgar artık ya esmiyor ya da bol sağanaklı. Hız limitini ise umursayan yok. Göstermelik bir sınavdan sonra ADB alıp bir de üzerine tekne almakla denizci olunmuyor. Hız limitine uymadığı ve tehlikeli geçiş yaptığı için arkasından bağırınca da tekneyi üzerine sürüyor ve tehditler savuruyorlar. İşte böyle berbat bir hal aldı.

Dünya kupalarının yapıldığı ve her yıl binlerce profesyonel sporcu ve turistin geldiği yer şimdi bunlara kaldı. Her sene daha da kötüye gidiyor. Umarım düzelir..

Deniz Erdoğan Barım
1 year ago
çocuk ve gençlerin spora yönlenmesini istiyorum.

Faruk Durmuş
l love windsurf.yaşam bicimi

Duygu Braggiotti
‍♀️  ruzgari ile onemli bir bolge degerini koruyalim. #alacati #surf

Can Findos
1 year ago
Sorun sadece sörf plajlarının değil alacati nin genel bir sorunudur. Özellikle son 2 yilda Alaçatı meyhane ve nargile köyüne dönüşmüştür.

Ahmet Örs
1 year ago
Eşsiz rüzgar sörfü cenneti yıllardan beri parça parça rant mafyasına peşkeş çekildi. Geri dönüşü olmayan noktaya gelmeden buna dur demek gerek...