Alıkların Babasına ACİL YARDIM

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Alıkların babası kimdir?

@yesilovasaldacanlari yazıp instagramda aratırsanız kısa bir şekilde hayatına göz atabilirsiniz. Fakat gördükleriniz sadece bileceklerinizin fragmanı olacaktır. Kısaca şöyle bahsetmek isterim. Dünyalar tatlısı öğretmenimiz. Ama bizi ona bu kadar bağlayan şey ise sessiz canların sesi olabilmesidir. Ve bunu gönülden tüm sevgisi ile gece gündüz demeden yapması ile bilinir kendileri. Bulundukları konumda Mesut Hocamıza yardım etmeyi bırakın köstek olan bir cok kişi ve kişiler mevcut. Mama çalmak,bakıp büyüttüğü, iyileştirdiği gözünden sakındığı çocuklarını çalmak,bulundukları konumdan ötürü şikayet etmek ve bilmediğimiz nice problemler . Kendisi Salda Doğayı Hayvanları Koruma Derneği adı altında bu dünyada iyiliğin güzelliğin ve sevginin var olduğunu bizlere hatırlatmak istiyor. Kısacası sesi olduğu çocuklarımız için güzel uygun koşulların sağlanabileceği gerekli kurum ve kuruluşlara verilmiş olan dilekçelerde ki bahsi gecen yer talebinin kabul görülmesine ihtiyacımız var. Desteğinize,sesimizi duyurmamız icin sizin de sesinize ihtiyacımız var.... “DOHAK”

Bugün Husen imzanı bekliyor!

Husen Gündüz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Alıkların Babasına ACİL YARDIM @yesilovasaldacanları». Husen ve imza atan diğer 2.934 kişiye katıl.