0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 5.000!

A háborúk nem védik az emberek általános érdekeit, sem a környezetet, hanem inkább politikusok és vállalatok számára. Ez az üzlet sok embert meggyilkol és más komoly problémákat okoz több millió ember számára, mint a beavatkozás, az éhség és a roncsok évtizedek óta. Az emberi lény egyik legnagyobb veszélye a nukleáris fenyegetés, amely veszélybe sodorja a fajok eltűnését.

Meg lehet állítani, hogy a kormányok más országokkal szemben támadják hatalmukat, megtiltva a nemzetközi normákat és a nemzeti törvényeket. Ezért arra kérjük a nemzetközi szervezeteket és politikusokat több országban, hogy kényszeressé tegyék a nemzeti területen kívüli katonai beavatkozások népszavazáshoz való benyújtását.

Hisszük, hogy számos kisebb ország háborús rekord nélkül lesz az első, aki támogatja ezt a kezdeményezést törvényeik megváltoztatásával, vagy hogy a nemzetközi szervezetek globális szinten támogatják ezeket a jogszabályi változásokat. Az első esetben várható, hogy ezek az országok kényszerítik a nemzetközi szervezeteket, hogy támogassák ezt az intézkedést; Emellett a példájukkal, valamint a népszerű és a média nyomásával megtehetik, hogy minden ország megváltoztatja a törvényeket, és megakadályozza, hogy a jelenlegi kormányzat egy másik országot behatoljon.

A politikusoknak túl sok hatalom van, és következményei nagyon súlyosak: szennyezés, igazságtalanság, szegénység, háborúk, korrupció, globális felmelegedés, bolygópusztulás és az emberi fajok megsemmisítése. Most kétféleképpen kell reagálnunk: a politikusoktól elvonatkoztassuk a globális érdekeket sújtó kérdésekkel kapcsolatos döntés hatalmát, mint ez a petíciót, és kötelezzék őket arra, hogy mindannyiunk számára előnyös döntéseket hozzanak.

Ezt fogjuk tenni a Nemzetközi International Association to Change the World-től, egy petíciós kifejezéssel. Ez az első petíció, és hisszük, hogy az a nagy közösség, amely aláírásával támogatja a több tízezer győztes petíciót, úgy véli, hogy az új petícióink hasznosak és aláírják is őket.

További információkat találhat projektünkről a www.iachangetheworld.org oldalon, és tájékoztathatjuk Önt negyedéves kéréseinkről, ha követitek minket a Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/International-Association-to-Change-the-World-Magyar-144349609486122/

Hoy: Javier cuenta con tu ayuda

Javier Marzal Mercader necesita tu ayuda con esta petición «Aláírás, hogy tiltsák meg a politikusokat háború bejelentésére. Kötelező népszavazás». Únete a Javier y 2.612 personas que ya han firmado.