Başarı

AKTEPE’NİN İLÇE OLMASINI İSTİYORUZ

Bu kampanya 217 destekçi ile değişim yarattı!

Aktepe ilçe olmakta geç bile kaldı!!! Değerli büyüklerim,bizler Aktepe halkı olarak bu gidişata dur demek istiyoruz. Artık bir mahalle olmaktan, çok memlekete ve işleyişe katkısı olan bir ilçe olmak istiyoruz. Geçen süreler icinde Hassa ve Aktepe de görev yapan belediye başkanlarınin memleketimize çok ciddi katkı olmadığını bildirir, Aktepenin mahalle görünümünden çok ilçe görünümüne bürünmesi gerektiğini siz büyüklerimizden bekleriz. Aktepe hem nüfus bakımından hem de verimli arazi açısından Hassaya oranla daha büyük daha gelişmiş alana sahiptir. Eğer sizlerde büyüklerimiz olarak sesimize kulak verirseniz Aktepemizi ilçe yapmak istiyoruz. Aktepemizde 2500 eyakın bireysel imza toplandı ve daha fazla olacağına inanıyoruz.Bizlerde gençlerin el birliği ve büyüklerimizin önderliğiyle sesimizi sanal yollarla sizlere duyurmak istiyoruz. Aktepe halkı olarak gereğinin yapılmasını arz ederim.

Bugün Haydi Aktepe İlçe olmak için sende bir imza at. imzanı bekliyor!

Haydi Aktepe İlçe olmak için sende bir imza at. bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «AKTEPE’NİN İLÇE OLMASINI İSTİYORUZ». Haydi Aktepe İlçe olmak için sende bir imza at. ve imza atan diğer 216 kişiye katıl.