Aksaraydaki hayvanlara değer yok

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Merhabalar, Aksaray üniversitesinde iki yıldır eğitim görüyorum şehir küçük ve varlıklı insanların olduğu bir şehir.fakat hayvanlara %5lik bir kesim değer veriyor.aksarayın ayazı soğu baya sert geçiyo ve küçük kulübe tarzı yuvaların yapılması için elimden gelen tüm çabayı göstermem gerekiyor artık. geçen yıl destekçi bulamadım bu yıl çatlayana kadar elimden geleni yapmak istiyorum sizlerimde yardımıyla.bütçemin yettiği kadarıyla kış aylarında mama  almaya çalıştım çocuklara fakat yetemedim.kaldığım yurttan artık yemekleri ve ekmekleri zar zor  alabildim çöpe dökmeyi tercih ediyolar kilolarca yemek çöpe gidiyo hiç gocunmadan döküyolar ve yemekhanemizde koskocaman bi tabela şeklinde yazılmıs bir yazı var ne yazıyo dersiniz ? İsraf edeni allah sevmez... böyle bi tezatlık yaşadım hergün. okuldaki yemekhaneye dadanmıstım son günlerde kocaman bi poşetle otobüse binmek zor olmaya baslamıstı çünkü.okulumdaki yemekhanedede full israf ve çöpe gitmesi daha uygunmuş gibi tavırlar içerisindeler.diceğim o ki Aksaray Yurtlarında ve okul yemekhanesinde çöpe  giden ekmeklerin ve artık yemeklerin ayrıştırılmasını istiyorum ve barınaklara yada cevredeki hayvanlara verilmesini talep ediyorum .lütfen destek olun bana sizden başka destekçim yok.aç uyumalarını ,soğukta yatmalarını,kuru ekmeği çok görmelerini istemiyorum