Bakırköy belediyesinde değişim istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bakırköy, İstanbul'un en gelişmiş ilçelerinden birisidir. İkamet, turizm ve ticaret bölgesidir. Son 3 dönemdir Bakırköy'deki seçmenleri çantada keklik gören CHP yönetimi kimi istersem millet nasılsa bana oy verecek anlayışı ile Bakırköy'de kendisine dönük teveccühü kötü kullanmıştır. 3 dönemdir hizmet alamayan Bakırköy eğitim, teknoloji, Sanat ve spor başta olmak üzere hizmet alamamıştır. CHP'nin 3 dönem sonunda bilançosu her yerde ve hatta ikamet alanlarında bile türeyen nargilecilerdir. Sokaklarımız vale çiftliğine dönmüş, çocuk parkları nargileci, yeşil alanlar Cafe olmuştur. Buna ek olarak ruhsatlarına rağmen canlı müzik adı altında rezilliğe imza atan mekanlara beraber Yeşilköy ve Bakırköy'de yaşayan insanlar huzursuz ve güvensiz bir yaşam alanına sıkışmışlardır. Deprem bölgesi olan Yeşilköy'de tek giriş olan demiryolu geçidi kapatılmış ve tüm girişimlerimiz sonuçsuz kalmıştır. Bugün Allah muhafaza deprem olsa yardım araçları ya Florya ya da Yeşilyurt üzerinden köye gelebileceklerdir - ki o kaotik ortamda bu hayal bile edilemez. Dolayısıyla kentsel dönüşümde yeniden yapılan binalar otopark başta olmak üzere yeni sorunlara neden olmuştur. Bakırköy Belediye başkanı, hangi partiden olursa olsun Bakırköy için yüreği çarpan, heyecan duyan, halkın istek ve ihtiyaçlarını bilen birisi olmalıdır. Aman falanca parti gelmesin diye bize dayatılan birisine oy vermek istemiyoruz. Bu taleplerimiz tüm belediyeler için geçerlidir. Biz parti yönetimlerinden, CHP'nin son iki belediye başkanı örneğinden ibret alarak Bakırköy Belediye başkan adayı belirlemelerini bekliyoruz. Oyumuzu hangi partiden olursa olsun Bakırköy için en iyi adaya ve belediye meclisi listesine vereceğiz. Kimse oylarımızı çantada keklik sanmasın  özellikle CHP yönetimi mevcut belediye kadroları ile devam ederse oyumuzu alamayacağını bilmeli.

Bugün Tanyel imzanı bekliyor!

Tanyel Yılmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Akparti, CHP, MHP, İyi Parti, HDP genel merkezleri, : Bakırköy belediyesinde değişim istiyoruz.». Tanyel ve imza atan diğer 107 kişiye katıl.