AKP’ye, “Atatürk’ü müfredattan silin” diyen Nuray Mert Cumhuriyet’te yazmasın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Daha Önce de YETMEZ AMA EVET Diyerek Referandumda AKPye ve RTE'ye Destek verip, AKPnin kıl payı Referandumu kazanarak hem Hemen ardından Genel Seçimleri kazanmasına hemde Hukuk dahil tüm Vesayetin TEK LİDERe Teslim Edilmesine ve  Padişahlığı yıkarak kurulan Cumhuriyet ruhuna ihanet edenlerden olan  Nuray Mert  Şimdide AKP’ye, “Madem Atatürk’e karşısınız, Atatürk’ü müfredattan silin” yönünde akıl veriyor.
Atatürk'ün Kurtuluş Savaşında Kurduğu Cumhuriyet Gazetesinde Nuray Mert'in yazılarını görmek istemiyoruz.

Nuray Mert ve destekçileri Atatürk, Cumhuriyet ve Evrim ile uğraşırken yetmez gibi bir de Müftü Nikahına destek veriyor; Milli Eğitim Bakanlığı, çocuk istismarı ile ünlenmiş Ensar Vakfı ile 5 yıllık işbirliğine karar verdi.
CUMHURİYET GAZETESİNE UYARIMDIR:
VAKIF SENEDİNE UYUNUZ!
GERİCİLİĞİ, LİBERALİST YAZARINIZLA AKLAMAYINIZ.
NaMert'lere yer yok!

Bugün ahmet imzanı bekliyor!

ahmet ışık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «AKP’ye, “Atatürk’ü müfredattan silin” diyen Nuray Mert Cumhuriyet’te yazmasın.». ahmet ve imza atan diğer 1.762 kişiye katıl.