Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 28 destekçiye ulaştı

Akkuş temiz havasıyla, doğallıyla, yardımsever insanlarıyla bambaşka bir yer. Fakat son dönem seçimlerden sonra 2 yıldır her bayram Akkuş'a gittiğimde farklı farklı pankartlar asılıyor . Örneğin geçen sene "YENİ DEVLET HASTANEMİZ HAYIRLI OLSUN" yazıyordu. Fakat hastane nerede diye merak edip arkadaşlarıma sorduğumda boş bir arazi gördüm daha inşaata bile başlanmamıştı.
Bu yıl (2017) ramazan bayramında gittiğimde "YENİ PTT BİNAMIZ HAYIRLI OLSUN" pankartı asılıydı. Ben yine nerede diye sordum . İçi yağmur sularıyla dolmuş kazılmış bir çukur vardı ve içerisindeki su boru ile boşaltılıp caddeye doğru akıtılıyordu. Ordu Büyükşehir Belediyesinin bir İlçesi olarak neden hizmet yapılmadığını anlamış değilim. Akkuş merkez de dahi yolların çamur içerisinde olduğunu köylerin yollarına bakım yapılmadığını defalarca sosyal medyalarda paylaşan arkadaşlarımız oldu. Yol yapım, bakım hizmetleri zaten yapılmıyor onu anladık fakat neden yapılmamış bir hizmeti yapılmış gibi pankart asıp şov yapıyorsunuz anlamış değiliz. İlçenin yerli halkına yönelik(özellikle gençlere) bir istihdam çalışması görememekte üzücü bir durum. Gençler büyükşehirlere para kazanmaya gidiyor. Bu binaları tamamlamış olsanızda yerli halk yine orada kalsa keşke.
Önce hizmetlerin tamamlanmasını ve daha sonra bu açılan binalarla ilgili pankart afiş reklam yapılmasını doğru buluyorum. Bu şekilde olursa daha gerçekçi olur. İlçe halkı bu durumun farkında o hizmet binalarının açılmadığını biliyor fakat il dışından bayrama gelen insanlar "yeni hastane açılmış nerede, yeni PTT açılmış nerede?" diye sorduklarında o temelleri kazılmış çukurları göstermek ne kadar doğru olur?
Saygılarımla...

Bugün Ümit imzanı bekliyor!

Ümit BEKTAŞOĞLU bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «AKKUŞ BELEDİYE BAŞKANI: Akkuş ilçesinde bir binayı/hizmeti yapmadan yapmış gibi hayırlı olsun pankartları asmayın». Ümit ve imza atan diğer 27 kişiye katıl.