Atstādināt IDENTY.LV Adminu simpliju

0 have signed. Let’s get to 100!

Sveiki!

Mēs domājam, ka visi esam saskārušies ar personu iekš identy.lv kā simplijs. Noteikti ir daži, kas viņu uzskata par ļoti labu sargu iekš foruma, bet daudzi gan tā nedomā un ir vienmēr ar viņu problēmās, bet kapēc tad neviens no augstākajiem nerīkojas? Iemeslu neviens no vadošajiem līderiem nav teicis, noteikti domāju, ka par šo vairāk varētu lemt pats akka, bet viņš to vēl nav izdarījis, kapēc viņš nav atlaists, ja neko nedara, lieki taisa pats sev problēmas ar citiem? Mēs iesakam rīkoties, ielikt vietā citu personu, kas uzturas vairāk pa serveriem un arī forumā, varbūt viņš savu laiku projektā ir nokalpojis un ir laiks kam citam pievērsties. Uzdod pats sev to jautājumu, simplij, kapēc Tev vajag to adminu, ja nenāc serveros un ik pa laikam esi redzams forumā, bet kad esi vienā no šī divām lietām, tad vienmēr rodas problēmas.

Interesanti, bet ja TU domā, ka viņu no amata ir jāatlaiž, tad veic savu balsi iekš šīs petīcijas. Informācijai: Nekādi dati nebūs redzami petīcijas veidotājam vai portāla administrācijai.

Vēlamies vēl piebilst to, ka pats admins ir rīkojies ar paceltu degunu pret citiem, izmantojot savas pieejas par labumu viņam, pierādījumus noteikti nevajag, īpašnieki to zin, bet NEVIENS NO VIŅIEM NERĪKOJAS!

Today: IDENTY is counting on you

IDENTY needs your help with “akka: Atstādināt IDENTY.LV Adminu simpliju”. Join IDENTY and 24 supporters today.