Kampanya Kapatıldı

Akit TV Atatürk’e hakaretin hesabını yargı önünde vermeli

Bu kampanya 331.910 destekçiye ulaştı

Akit Televizyonu, Atatürk’ün 77. vefat yıldönümünde, "Zulüm 1938'de son buldu" şeklinde bir altyazı yayınlamıştır.

Akit yayın grubunun 10.11.2015 tarihinde, 09:10 saatinde, Türk toplumunun büyük bir kısmının saygısını, sevgisini kazanmış, T.C. Devletinin kurulmasında büyük rol oynamış, Gazi Mustafa Kemal Atatürk aleyhinde yayınlamış olduğu "Zulüm 1938'de son buldu" yayınına dair;

Haber editörü, metin yazarı, yayın yönetmeni, kanal yönetimi, sunucu hakkında "toplumu kin, nefret ve düşmanlığa iten" nitelikte haber yapması ve 5816 sayılı Atatürk aleyhine işlenen suçlar hakkında kanun’a karşı gelmeleri  nedeniyle; özür niteliğinde bir yayın yapılması, RTÜK tarafından değerlendirilip gerekli cezaların uygulanmasını saygılarımızla arz ederiz.

Bugün ilker imzanı bekliyor!

ilker bozkurt bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Akit TV Atatürk’e hakaretin hesabını yargı önünde vermeli». ilker ve imza atan diğer 331.909 kişiye katıl.