Petition Closed

400.000 Abonent plus kerkojne te mbajne numrat e tyre

This petition had 52 supporters


Mbajtje e kontakteve behet me e veshtire nepermjet ndryshimit te numrit si ne raportet shoqerore edhe te punes. Ndoshta eshte ne problemet me te vogla qe duhet te zgjidhim megjithate eshte nje problem me shume sidomos per ato qe i perdorin celularin per pune. Jemi akoma ne kohe dhe nese reagojme si perdorues te ketyre numrave atehere edhe Akep mund te gjej nje zgjidhje.Today: ymer is counting on you

ymer bajrami needs your help with “Akep: 400.000 Abonent plus kerkojne te mbajne numrat e tyre”. Join ymer and 51 supporters today.