Akdoğan Spor Kulübü

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Uzun zamandır Akdoğan köyünde bulunan iki spor kulübümüz faaliyetlerini durdurmuş durumdadır. 2016 yılının ortalarında, Akdoğan'da bulunan gençlik kısmı kendi içinde toplantılar düzenleyerek, köyde bulunan iki spor kulübünün birleşimini sağlamak amacıyla harekete geçmiş ve gerekli mercilerle görüşme yapmıştır.
Spor kulübü başkanları kendi aralarında toplantıları gerçekleştirmiş birleşme aşamasına gelmiştir.
Ne yazık ki bir takım dış etkenlerin müdahalesi ile bu birleşim yolundan sapmış ve Akdoğan için yapılan bir hareketin dışına taşmış, deyim yerindeyse çıkarların oluşturduğu yan köy ile birleşim yoluna gidilmiştir.
Belirtilen yeni birleşim kampanyasında, yola Akdoğan için bir şeyler yapmak için çıktığımız, görüştüğümüz şahıslara yeni girdikleri bu yolda hiç bir türlü destek vermeyeceğimizi, bu oluşumdan rahatsızlık duyduğumuzu, bu oluşumu destekleyecek olan kurumsal/bireysel işletmelerinde karşısında duracağımızı bildiririz.

Bugün Dilem imzanı bekliyor!

Dilem Özoğul bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Akdoğan Spor Kulübü». Dilem ve imza atan diğer 299 kişiye katıl.