ŔAkdeniz üniversitesi kampüsüne VF01 ve LC07 girilmesine izin verilsin .

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Ben kampusicindeki yurda kalıyorum. Kampüs içinde bir yerden bir yere giderken 2 kere otobüs bekliyoruz dışardan binmek için kampüs dışına çıkmamız gerekiyor .Buda bizim için zaman kaybına neden oluyor. Aynı şekilde kampüs içine gelirken hem dışarda kart basıyoruz hem yine yürüyoruz. Kampüs içindeki bi daha bekliyoruz. Ringler dışardan gelen öğrencileri aldıktan sonra bizleri yurdun önünden almaya geliyor dersler yoğunlaştığına yada kisin yagmurlar yağınca nasıl olacak dışardan ogrencilermi derse gidecek biz mi. Ringe sıkışma derdi olacak herkesin. Vize sınav haftalarındada aynı şey olacak. Tek derdimiz ringler olacak .dışardan gelen öğrenciler de aynı şekilde sorun yaşıyacak sabah sabah macera yasamak sınav öncesi koşmak kim isterki. Aynı şekilde bizim yurtlarda bayan personler de var onlarda sıkıntı yaşıyor gece yarısı evlerine giderken korka korka neden gitsinler . Gece yarısı neden direk eve gitmek varken 2 kere duraklarda beklesinler.  Hem öğrenciler hemde personelin rahatlığı huzuru için bunun yapılması gerekiyor bence . Bana destek olursanız çok sevinirim. Desteğiniz için  tesekur ederim.

Bugün Gurbet imzanı bekliyor!

Gurbet Temel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Akdeniz üniversitesi rektörü Mustafa Ünal : ŔAkdeniz üniversitesi kampüsüne VF01 ve LC07 girilmesine izin verilsin .». Gurbet ve imza atan diğer 111 kişiye katıl.