UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPANLARA AF İSTEMİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Milliyetçi hareket partisinin ve MHP Başkanı Devlet Bahçeli'nin AF için sunmuş olduğu yararlanacaklar listesini dehşetle ve hayretle okuduk ve dinledik.Partinin açılımına ve savundukları ilkelere baktığımızda acaba yanlışmı okuduk yada duyduk demekten kendimizi alamadık.

Herşeyi bir tarafa bırakın Uyuşturucu Ticareti yapanlara AF ne demek ? bize bunun açılımını yapın Sayın Devlet Bahçeli gerçekten anlayamadığımız bir durummu var çünkü onlara Af isteyebilecek birinin onları savunduğu düşüncesinden yada daha kötülerini düşünmekten geri duramıyor insan.

Ben yıllarca uyuşturucu satıcıları cinayet işliyor hemde bir insanın değil onunla birlikte tüm ailesininde canına kastediyor diye haykırdım.Elbette bir kısmıda kullanıcı ve bulabilmek için satıyor.Elbetteki daha büyük çapta satanlar sizinde dediğiniz gibi dışarılarda bir yerdeler, ancak bu ASLA bahane olamaz.

Herkes cezasını çekmeli özellikle bu konuda dahada ağır olmalı cezalar olmalıki dışarıda yakalanmadan bunu yapanlar pes edip yaptığından dönmeli kullanıcılara satmamaları ve bundan kurtulmaları için caydırıcı sebep olmalı.

Nedemek UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPANLARA AF

Sayın Bahçeli kaç kez uyuşturucu kullanan bir evladın ailesini dinlediniz onlarla aynı evin içinde kaç gün yaşadınız yada uyuşturucu belasına evladını kurban veren bir Annenin feryadını yada babanın acısı yakından paylaştınız.İnsanların keyfi için çok para hırsı için bu zulmüne siz AF diyemezsiniz emin olun Annelerin Babaların yüreğinin ateşinin vebalinden kurtulamazsınız.

Şimdi ;

Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sesleniyorum sizde bir babasınız evlatlarınız torunlarınız var ,emin olun yıllarımı adadım bu çocuklar için bir çoğu bilmeden bağımlılık yoluna giriyor.Bu konunun siyasi malzeme olmasına izin vermeyin herşeyden önce bir anne olarak sizden rica ediyorum bir çok annenin bana katılacağınıda biliyorum bu konuya son noktayı bir daha silmemek üzere sizin koyacağınızıda biliyoruz.Yüreği yanan annelerin babaların gencecik yaşta bu batağa düşen evlatların gencecik bedenleriyle toprak altında kalan kardeşlerimizin ruhlarını huzursuz bırakmayın.

SAYGILARIMLA

DİLAN TEZEMİR

Bugün Dilan imzanı bekliyor!

Dilan Tezemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «AK PARTİ GENEL BAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN: UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPANLARA AF İSTEMİYORUZ». Dilan ve imza atan diğer 140 kişiye katıl.