Kampanya Kapatıldı

Akıllı Telefonu Yazılım Güncellemeleri Zamanında Gelsin!

Bu kampanya 266 destekçiye ulaştı

Türkiye'de 13 milyon akıllı telefon kullanıcısı mevcut. Üreticilerin telefon yazılım güncellemelerini bu büyük pazarda dünyada son sıralarda sunmasına karşı çıkalım! Satış sonrası hizmetin bir parçası olan yazılım güncellemelerini diğer ülkelerle eş zamanlarda alabilmeliyiz. Toplayacağımız imzalarla akıllı telefon üreticilerine sesimizi daha rahat duyurabiliriz.

Sorun Nedir?

2013 Şubat ayı ele alındığında Türkiye’deki kadınların %17’si, erkeklerin ise %21’i akıllı telefon kullanıyor ve akıllı telefon penetrasyonu ele alındığında Türkiye’de bu oranın %17′de olduğu görülüyor. Türkiye pazarının bu kadar geniş olduğunu göz önünde bulundurarak telefon firmalarının son güncellemeleri dünyada en son sıralarda Türkiye'de yayımlamasını doğru bulmuyor, satış sonrası hizmetin daha kaliteli sunulması gerekliliğine inanıyorum.

Ne Yapabiliriz?

Türkiye'de akıllı telefon kullanım oranının genç nesil ağırlıklı olmasından dolayı sosyal mecralarda bu kampanyayı duyurmak ve imzalamak akıllı telefon üreticilerinin dikkatini çekmemizde etkin rol oynayacaktır.

Ne İstiyoruz?

1. Akıllı telefon yazılım güncellemelerini diğer ülkelerle eş zamanda almayı.
  2. Akıllı telefon üreticilerinin çıkarttıkları yeni modeller sonrasında eski model cihazların satış sonrası desteğini çekmemesini.
  3. Yeni model bir akıllı telefon çıktığında bir pazarlama taktiği olarak son sürüm yazılım güncellemesini uzun süre sadece bu ürün üzerinde barındırmamasını, diğer modellere de sunmasını istiyoruz.

Bugün Onur Alp imzanı bekliyor!

Onur Alp Aydın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Akıllı Telefonu Yazılım Güncellemeleri Zamanında Gelsin!». Onur Alp ve imza atan diğer 265 kişiye katıl.